EN
kaikki kategoriat
_MG_0191_ 副本
Yksityinen design Strong Suction matkapuhelinteline auton kojelautaan tuulilasi iphonelle ja samsungille

Yksityinen design Strong Suction matkapuhelinteline auton kojelautaan tuulilasi iphonelle ja samsungille


Tuotetiedot

Malli eiT11+S100
tuotteen nimiVoimakas imu matkapuhelinteline auton kojelaudan tuulilasin tuuletusaukolle, handsfree-kojepuhelinteline Yhteensopiva Universal iPhone 13 12 11 Pro XS Max 8 Samsungin kanssa
KäyttöAuton kojelauta tai tuulilasi
Yhteensopiva puhelin3.5"~6.5" älypuhelin
ominaisuus 1
Flat & Smooth Dashboard: Jos kojelauta on tasainen ja sileä, asenna imukuppi suoraan siihen. (Kojelauta/punainen tarra on suunniteltu luomaan tasainen pinta, joten se on tarpeeton tasaiselle kojelautalle).
ominaisuus 2Teksturoitu ja epätasainen kojelauta: Kojelauta on kertakäyttöinen. Ennen kuin asennat imukupin kuvioituun tai epätasaiseen kojelautaan, paina tyynyä lujasti 1 minuutin ajan ja anna kojelautaan olla KOLME PÄIVÄN ajan, jotta se tarttuu hyvin.
ominaisuus 3Pese imukuppi säännöllisesti: Imukupin huuhtelu ja ilmakuivaus pitkän käytön jälkeen voi palauttaa sen tahmeuden.
ominaisuus 4Emme suosittele imukupin kiinnittämistä nahka-, seinä- tai kalvopinnoille, koska imukuppi on suunniteltu vahvasti viskositeetiksi ja vetovoimaiseksi. Asenna siinä tapauksessa se tuulilasiin tai tuuletusaukkoon.
Sovellus 1Jos käytät kovaa tai kestävää puhelinkoteloa renkaan kanssa, sinun on irrotettava sormus puhelinkuoresta.
Sovellus 2Huomaa, että puhelimen kotelon takaosan paksuuden tulee olla alle 0.24 tuumaa. Se ei sovellu sormuskoteloihin.

_MG_0191_ 副本

Liittyvät tuotteet

Lähetä viesti